ACTIVITATS TARDOR 2010

EXCURSIÓ-SORPRESA


L'excursió-sorpresa d'aquest any va ser al Monestir de Sant Benet. Vam visitar el conjunt medieval d'aquest monestir benedictí i la casa familiar del pintor modernista Ramon Casas. Dinàrem a la comarca del Lluçanès i a l'Ateneu vam fer un berenar-sopar amb el tradicional sorteig de lots de Nadal.
Aquestes excursions les acostumen a fer a la tardor i les aprofitem tant per passar una diada en companyia de les amistats com per fer turisme cultural.

CAVA-CONCERT Tardor 2010

L'Ateneu ofereix cada trimestre un CAVA-CONCERT, amb diferents grups musicals o solistes. Hem tingut l'oportunitat d'escoltar la música de pianistes, guitarristes, grups de corda, etc.
Aquesta tardor ens ha ofert un concert de música tradicional d'arreu del món, el grup CARRACUQUES, format per la nostra professora de guitarra i violí Marta Vigo i una saxofonista i una acordionista.
La nostra seu es converteix en un espai acollidor, envoltats de música i assaborint els dolços i el cava servits per gentilsesa de la Pastisseria Estella i Caves Pere Olivella Galimany.

Entrada més recent Entrada més antiga Inici

>Tornar a la Web de l´Ateneu.