25è Aniversari


Benvinguts consocis i benvolgudes consòcies,

S´acosta un gran esdeveniment per al nostre Ateneu: Cel.lebració del 25è aniversari de la seva fundació (1983-2008). Davant aquest fet, com a president i juntament amb la junta directiva, voldria tenir un record per als fundadors de l´entitat, tant els presents com els que ja no hi són, entre nosaltres. Gràcies a ells, després de 25 anys, l´Ateneu avui és viu. La seva activitat no para i va en augment. Pensem que hem d´estar contents que la nostra entitat funcioni, que engresqui els nostres socis a participar-hi i que cada vegada se´ns conegui més.



Vull també agrair i encoratjar totes les seccions i els cursos que formen la comunitat viva de l´Ateneu, així com el cos de redacció del butlletí i tots els anunciants. Gràcies a totes aquestes activitats podem dir que som un referent cultural al nostre barri i a la nostra ciutat.



Volem remarcar que per primera vegada, i aprofitant els actes centrals, farem lliurament de les ensenyes d´or als socis fundadors i les d´argent als socis més antics. Finalment, volem manifestar el nostre agraïment més sincer les nostres administracions: Ajuntament de l´Hospitalet, Regidoria del districte II (Collblanc-la Torrassa), Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya.



Josep Antoni Higueras i Jerez

President de l´Ateneu Cultural Catalònia

1 comentaris:

Felicitats Ateneu per aquesta nova iniciativa a la era digital.

14 d’abril del 2008, a les 4:52  

Entrada més recent Inici

>Tornar a la Web de l´Ateneu.